La teva opinió és fonamental per a nosaltres.
Moltes gràcies per dedicar-nos 2 minuts per a millorar els nostres serveis!

ENQUESTA EN CAST / CAT


0    1    2    3    4    5   

SI    NO   

SI    NO   

SI    NO   

SI    NO   

SI    NO   
He llegit i accepto la Política de Privacitat

Tota la informació detallada dels Sanitaris ecològics WcLoc:Madame Pee, exclusiu per a elles

Disseny ergonòmic dissenyat específicament per a elles

Sense contacte
La higiene està assegurada gràcies a l'ergonomia sense contacte de la cabina (portes batents, vàter i reixeta ergonòmica). L'evacuació és contínua i sense olor.

Ecològic
Per a evitar el desaprofitament d'aigua, l'urinari madamePee funciona sense esbandir. La forma del bol permet una evacuació contínua al tanc. D'aquesta manera, l'orina es pot reciclar en fertilitzant.

Privat
Per a garantir la privacitat de les usuàries, l'urinari està protegit per un sostre i es tanca des de l'interior amb un pestell. Disposa de dispensari de paper higiènic i ganxo per a efectes personals.

Autònom
Dues opcions, connectat o autònom, amb una capacitat de 200 L. que es recuperen en fertilitzant.


Més informació

Sanitari Sec Compostatge

Un còmode sanitari de fusta autònom amb sistema de compostatge que recupera l'orina en fertilitzant i energia.

Compostatge
El sanitari és sec, sense ús d'aigua, substituït per serradures i amb un tanc autònom que serà recollit per al posterior tractament del residu en compost i electricitat.

Versàtil
El sistema sec de WcLoc ofereix la total flexibilitat i versatilitat, en poder ser col·locat en qualsevol lloc, sense cap mena d'instal·lació, sense olor, i sense aigua.Més informació


Sanitaris
compromesos amb la societat

WcLoc ha cedit dos sanitaris al Parc del Fòrum de Barcelona perquè els usuaris i tota la gent pugui comprovar la qualitat dels sanitaris portàtils exclusius de WcLoc en tota Europa.

WcLoc Redefineix els WC públics:
sense contacte · íntim · ràpid · ecològic


Aquesta prova, en col·laboració amb Parc del Fòrum, tindrà un seguiment amb enquestes als usuaris, a més de facilitar una enquesta en línia per a tots aquells que no han pogut realitzar-la amb l'equip de WcLoc o que tinguin interès i desitgin més informació sobre el sistema de recuperació de l'orina i del sistema de compostatge de WcLoc

Sanitaris de nova generació, dissenyats sota previs estudis d'usabilitat, higiene, qualitat, durabilitat, eficiència i sostenibilitat, però sobretot de recuperació de l'orina en posterior fertilitzant, un ambiciós projecte transversal de WcLoc amb Enygea per a les ciutats.


Copyright © 2020 Wc Loc    Design by Cienpies